IniciVoleibolEl Volei Roquetes no d贸na opci贸 al CV Zaragoza

El Volei Roquetes no d贸na opci贸 al CV Zaragoza

El Volei Roquetes no va desaprofitar l’enfrontament amb el CV Zaragoza, i va sentenciar el partit disputat al Complejo Deportivo Siglo XXI per la via r脿pida. L’equip ebrenc no va donar gaires opcions als locals, tot i la igualtat i emoci贸 del segon set, que continuen sense guanyar en la seua estrena de categoria.

Els visitants amb bones prestacions de l’equip, i Aguilera de nou imparable en atac amb 21 punts, ben secundat pel seu compatriota Laurenti amb 14, han aconseguit el tercer triomf, segon a domicili.

Els roquetencs van reaccionar a un complicat inici de partit, on els locals amb m茅s concentraci贸 es van avan莽ar amb una renda de quatre punts (6-2). Va reaccionar l’equip dirigit per Agustin Rodr铆guez, per agafar la iniciativa i situar-se per davant al marcador (10-11), augmentant el seu avantatge (15-18), obligant a Diego Carreras va demanar el seu primer temps mort, que va fer efecte amb tres punts consecutius del seu equip, i la igualtat en el joc. Amb empat a 23, un punt d’Aguilera i una errada en el remat de Jarque, que havia estat el millor del seu equip en atac, van permetre al Volei Roquetes anotar-se el primer set.

En el segon es va mantenir la igualtat amb alternances i successius empats, fins que els roquetencs, despr茅s d’anar per darrere (13-11), van aconseguir cinc punts consecutius, els tres primers de Laurenti, provocant el temps mort del t猫cnic del conjunt aragon猫s, amb reacci贸 del seu equip, i minut demanat per Agust铆n Rodr铆guez amb una renda encara de dos punts, (20-22), per intentar recuperar la inciativa dels roquetencs, sense evitar l’empat a 24, per貌 una errada en el saque d’Alonso i un bloqueig de Marzi, li van permetre al Volei Roquetes, fer pujar el segon set al marcador.

En el tercer set, els roquetencs van posar la directa, sense abaixar la gu脿rdia, i aprofitant algunes errades del rival, per situar una bona avantatge de cinc punts (3-8), que es va mantenir sense que ho pogu茅s evitar el temps mort de Carreras (7-12). Amb Laurenti i Aguilera imparables en atac, les difer猫ncies es van incrementar, sense que tampoc els canvis locals, poguessen aturar l’allau de joc del Volei Roquetes.

FITXA T脠CNICA:

CV ZARAGOZA, 0
CV ROQUETES, 3

CV聽Zaragoza: Jarque, Leona, Jes煤s G贸mez, Alonso, Ubieto, Mart铆n (equip inicial). Tamb茅 van jugar:Falo, Arcega, Ndongo, Oscar Noguero, Ripoll茅s, Rub茅n Noguero, Izquierdo, Rull.
CV Roquetes: Mateo Marzi, Mauro Aguilera, Aleix, Redu, Laurenti, Albert (equip inicial). Tamb茅 van jugar: Jes煤s, David, Jaume, Ferran, Sol茅, Isaak.
脌rbitre: Daniel聽Montes聽Garcia i聽Benjami聽Amado.
Parcials: 0-1, 23-25聽(26′); 0-2 (25-27)聽(29′); 0-3 (18-25)聽(26′). Durada: Una hora i 33 minuts

La classificaci贸:

Podeu veure la classificaci贸 de la Superlliga 2 Masculina, despr茅s de la cinquena jornada de lliga disputada, clicant sobre la seg眉ent imatge: