IniciFutbolFutbol femeníGolejada de l'Aldeana femení que es sitúa segon a la taula (4-0)

Golejada de l’Aldeana femení que es sitúa segon a la taula (4-0)

Suma i segueix per a la UE Aldeana femení, que dissabte va poder superar de forma àmplia al Castellserà en un partit que va decantar especialment al primer període quan el marcador reflexava un 3 a 0, aconseguit en el tram final de la primera meitat. Les aldeanes ratifiquen el bon inici de temporada i es situen en segona posició provisionalment, a tan sols dos punts del Terres de Lleida que lidera la taula amb 12 punts, dos més que les de la Unió, a falta de disputar el seu partit d’aquesta tarda al camp del Canyelles i tenint en compte que les aldeanes han jugat un partit menys perquè ja han fet la jornada de descans, cosa que encara no han fet les de la Terra Ferma.

L’arrancada de lliga pràcticament és immaculat per a les jugadores d’Agustí Martí ‘Garcho’, que tan sols van cedir un polèmic empat en la primera jornada quan guanyaven per 1 gol a 3 i després han sumat tres victòries consecutives que les han portat al més amunt de la taula classificatòria destacant per ser l’equip més realitzador fins ara amb 19 dianes i sent la tercera línia defensiva que menys encaixa, tenint en compte que dels quatre gols que ha rebut fins ara, tres van ser en el mateix partit a Canyelles (3-3). Uns números que les ratifiquen com un dels rivals a tenir en compte per disputar la lliga, en l’any de l’estrena a la competició federada.

Durant els primers compassos del partit es va deixar notar el fet de la situació a la classificació, en un enfrontament directe, on les aldeanes es jugaven passar a les de l’Urgell a la taula. De mica en mica, aquests nervis inicials es van anar apaivagant disposant de les primeres arribades a l’àrea visitant amb sensació de perill, fins que Anna Escribano aconseguia el gol que les avançava al marcador tot just abans de disputar-se els primers deu minuts de joc, en una rematada que superava per dalt a la portera visitant. El gol significava un estímul per a les de Garcho, que a partir d’aquí quallaven els millors minuts de la temporada, triangulant i fent un joc combinatiu a les que les de la Terra Ferma no podien contrarrestar. Les ocasions se succeïen davant els dominis visitants, fins que en una bona triangulació a les acaballes del primer temps, Marta Alegre, aquest cop sí que estava encertada en la definició i ampliava la renda per a les del Baix Ebre.

El cop de gràcia el donaven les aldeanes a l’inici del segon temps, quan Carla Ferrando, que s’havia incorporat al descans, aprofitava una acció als sis minuts de partit en la qual regatejava a la portera, per a fer el tercer i Patri tancava la golejada en un servei d’un lliure directe que sentenciava l’encontre. Amb el partit resolt, el ritme del joc va baixar la intensitat tot i controlar-lo sense passar engúnies defensives. Amb aquesta victòries les de la Unió se situen segones provisionalment i ara ja pensen en l’enfrontament directe que les enfrontarà la setmana vinent al camp de l’actual líder de la competició, el Terres de Lleida, en un duel que pot marcar les aspiracions del conjunt ebrenc aquesta temporada.

UE ALDEANA, 4
AT. CASTELLSERÀ, 0

UE Aldeana: Mendi, Raquel Santamaria, Alba Fischer, Alícia, Cris, Patri, Sílvia Maicas, Andrea Simón, Joana, Marta Alegre, Anna Escribano. També van jugar: Ainhoa, Mar (ps), Sara Ber, Núria, Eva, Lineros, Carla Ferrando.

At. Castellserà: Noemí, Mònica, Núria Salla, Núria Vidal, Laia, Núria Culleré, Júlia, Sandra, Mar, Olga, Dora. També van jugar: Sara, Mireia, Ariadna, Anaïs, Clara.

Àrbitre: Andrea Tena Colomé, del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Targetes per a la local Patri (26′) i per a Júlia (70′), Mar (87′) i l’entrenador Josep Maria Freixes (67′) del conjunt visitant.

Gols: 1-0, Anna Escribano (10′); 2-0, Marta Alegre (36′), 3-0, Carla Ferrando (51′); 4-0, Patri (54′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la cinquena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: