IniciPoliesportiuEscacsAndrés Pérez en sexta posició al Campionat d'Espanya sub-8 d'escacs

Andrés Pérez en sexta posició al Campionat d’Espanya sub-8 d’escacs

Andrés Pérez en sexta posició de la categoria sub-8 del Campionat d’Espanya d’edats que es disputa per onzena edició consecutiva a l’Hotel Salobreña Suites, a la població andalusa de Salobreña, amb un total de 104 participants.

La selecció catalana dirigida per Dani Leiro, ha comptat amb dos representants del Club Escacs Amposta, Andrés Pérez Monakhov i Darina Massana Navarro, competint a un destacat nivell.

Andrés Pérez, ha ocupat la sexta posició amb 6,5 punts, el primer dels components de la selecció catalana, només superat pels andalusos Pablo Guirado, campió amb 8 punts, i Hugo Giráldez, 7,5, com l’aragonès Izan Sisas, i amb 7, el madrileny Alejandro Gil i l’andalusa, Ana Pabon.

Darina Massana va ocupar la quaranta-cinquena posició amb 5 punts. Pel que fa a la resta de components de la selecció catalana, Luka Escobar va ser novè amb 6,5 punts, i a continuació es van situar Konstantin Kazyrytski, Nicolás Garcia i Jordi Llobet amb 6 punts, David Ortega, i Oleg Kukushkin amb 5 punts, Sílvia Serradell, Laia Martín i Gael Saltos amb 4, Michail Stepanov amb 3, Antyus Cito amb 2,5 i Oliver García amb 2.

Al mateix escenari es disputaran la resta de categories fins al sub-18. Ha començat ja la competició sub-10, amb la participació amb la selecció catalana de Gerard Tallada del CE Amposta, que ha començat amb bon peu, superant en la primera ronda al canari, Antonio Mesa.