IniciPoliesportiuEsgrimaLa Sala Esgrima Amposta domina amb autoritat el Campionat de Catalunya absolut...

La Sala Esgrima Amposta domina amb autoritat el Campionat de Catalunya absolut en la modalitat d’espasa

Tot i no competir els seus millors tiradors en l’àmbit internacional, Àngel Fabregat, Eugeni Gavaldà i Gerard Gonell, la Sala Esgrima Amposta, va dominar el Campionat de Catalunya absolut en la modalitat d’espasa, que s’ha disputat a Sant Cugat del Vallès.

En la competició masculina l’equip de la SE Amposta T1, amb Aleix Jiménez, Aleix Martí, Guillem Martínez i Antonio Pomchenko, han aconseguit la medalla d’or, superant en la final per 45-31 al CE Mataró amb Borja Galvany, Pau Gili, Guillaume Lanteri i Albert Tena. En semifinals havien superat a la Sala d’Armes de Montjuic, 45-22, i en quarts de final a la Sala d’Armes de Granollers, 45-18.

L’equip de la SE Amposta T3, amb Eric i Marc Borrás, Deneb Roure i Josep Sabaté, s’ha penjat la medalla de bronze, superant en el duel per al tercer i quart lloc a la Sala Armes Montjuic, 45-41. En semifinals havien perdut amb el CE Mataró, 45-34, i victòria en quarts de final davant la SE Amposta T2, amb Jahve Accensi, Ivan Borodin, Ferran Tomás, Quim Vidal, per 45-37.

En la competició individual, medalla d’or per a Guillaume Lanteri (CE Mataró), superant per 15-8, en la final a Guillem Martínez (SE Amposta. El tirador ampostí va arribar a la final després de la seua victòria en semifinals davant Axel Pérez-Obiol (SA Montjuic), 15-10, en quarts de final derrotava al seu company d’equip Aleix Martí, 15-14, i en octaus, per idèntic resultat a Jonathan Martí (SA Montjuic). La medalla de bronze va ser per a Eric Borràs (SE Amposta), compartida amb Axel Pérez-Obiol. Eric va caure en semifinals amb Guillaume Lanteri, i es va imposar en quarts de final a Grant Anderton (CE Mataró), 15-10, en octaus a Pau Gili (CE Mataró), 15-14, i en setzens, en un duel fraternal al seu germà Marc per 15-9. Aleix Jiménez, va ser desé, Genis Pinyol, onzè, Ivan Borodin, catorzè i Aleix Martí, quinzè, entre els millors situats del club ampostí.

En la competició femenina, campió també de la SE Amposta, amb Judit Chavarria, Núria Marco, Daniela Pinyol i Anaís Pujol, superant en la final per 45-32, al CE Mataró, amb Mar Garcia, Emma Pala, Estel Puig i Clàudia Romera. En semifinals van derrotar a la Sala d’Armes Montjuic B2, 45-18, quedant exemptes en la primera ronda.

En la competició individual, Daniela Pinyol, es va imposar per 15-12 a Judit Chavarria, en una final entre tiradores del club ampostí. Daniela en semifinals va superar a Erika Cucala (SA Montjuic), 15-6, i en quarts de final a Meritxell Romera (CE Mataró), 15-12. Per la seua banda, Judit Chavarria derrotava en semifinals a Laia Garcia Armengol (SA Montjuic), 15-8, i en semifinals a Norma Benítez (SA Montjuic), 15-9. En sèptima posició va finalitzar Núria Marco.