IniciHandbolLa selecció sèrbia d'handbol de Toni Gerona perd amb l'espanyola i lluitarà...

La selecció sèrbia d’handbol de Toni Gerona perd amb l’espanyola i lluitarà amb Macedònia del Nord per al bronze

Cap rival li havia exigit tan fins ara a la selecció espanyola d’handbol als Jocs del Mediterrani, que contava tots els partits per victòries amb marcadors molt clars, però en la semifinal s’ha trobat amb l’equip serbi dirigit pel tortosí Toni Gerona, que ha tingut opcions d’haver acabat amb la ratxa de l’equip hispà.

La primera part ha estat molt igualada i a partir del 14-16, els serbis han portat la iniciativa. Els atacs han predominat sobre les defenses, i en l’últim tram de la primera meitat, l’equip de Jordi Ribera ha recuperat la iniciativa a partir de l’empat a 19, per marxar la descans amb una mínima renda d’un gol (22-21).

A la segona part s’ha incrementat l’avantatge espanyola 26-23, provocant el temps mort de Toni Gerona. Espanya ha continuat per davant amb diferències que oscil·laven entre un i tres gols, fins al minut 20, que s’incrementava fins a 36-31, a 10 minuts per al final, amb temps mort de Toni Gerona. No s’ha rendit Sèrbia, atacant amb set jugadors en el tram final buscant reduir la diferència, però l’equip espanyol ha mantingut la renda per imposar-se 42-38, i classificar-se per disputar el dimecres, la final amb Egipte que ha derrotat en l’altra semifinal 34-20 a Macedònia del Nord, a les 17:30 hores.