IniciPoliesportiuEsgrimaÀngel Fabregat quart amb la selecció espanyola al gran prix de Paris

Àngel Fabregat quart amb la selecció espanyola al gran prix de Paris

Al final no van pujar al podi, però els components de la selecció espanyola amb Àngel Fabregat (ES Amposta), Manuel Bargues (SA València), Álvaro Ibáñez (SAES Burgos) i Yulen Pereira (SA Vitòria), van acabar en una meritòria quarta posició al Gran Prix de París, prova de la Copa del Món, que els permet sumar els punts necessaris per seguir aspirant a estar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

El combinat hispà va perdre en la lluita pel bronze davant Itàlia per un ajustat 37-39, en un igualat i emocionant duel. Anteriorment els amfitrions de la selecció de França, els havien impedit el pas a la final, en superar-los en semifinals per 45-26, sent derrotada en la lluita per l’or per part de la potent selecció de Suïssa. L’equip espanyol s’havia classificat després de vèncer 45-38 a Rússia i 45-31 a Israel. En la competició individual els dos representants ampostins, després de superar la seva respectiva poule, van caure en la següent eliminatòria. Àngel Fabregat va patir la derrota davant el japonès Akira Komata per 15-11, i Gerard Gonell amb el coreà Minwoo Pack, 15-10.