IniciEsportsAnouk Vizcarro, el Grup Xou Júnior del Patí l'Aldea i el primer...

Anouk Vizcarro, el Grup Xou Júnior del Patí l’Aldea i el primer equip de la UE Aldeana, millors esportistes aldeans de l’any

La Festa de l’Esport Aldeà que es va celebrar el passat dissabte 18 de març a la Casa de la Vila de la localitat del Baix Ebre, va lliurar els premis a Anouk Vizcarro com a millor esportista individual de la passada temporada; el premi com a millor grup esportiu va recaure a mans del Grup Xou Júnior del Club Patí l’Aldea per la seua brillant campanya, mentre que com a millor equip enguany va recaure en el sènior masculí de futbol de la UE Aldeana, pel flamant títol de la primera fase de la temporada 2021-2022 a la segona catalana i que li va donar accés a disputar la fase d’ascens a primera catalana.

Els premis principals van ser els següents en les diferents modalitats, tant a nivell individual com col·lectiu:

Millor Esportista Individual: Anouk Vizcarro

Guardó per a l’esportista individual més destacada i representativa de la nostra població, i pels èxits assolits amb la modalitat de patinatge artístic:

 • 1a classificada individual al territorial a Tarragona
 • Subcampiona individual al campionat de Catalunya
 • Subcampiona individual al campionat d’ Espanya
 • 3a classificada individual al campionat de d’Europa
 • Subcampiona del món

Millor Grup Esportiu: Grup Xou Júnior del CP l’Aldea

Guardó per a l’equip d’esportistes més destacat i representatiu de la nostra població, i pels èxits assolits durant l’any amb la modalitat de patinatge artístic:

 • 1r lloc al campionat de Catalunya
 • 1r lloc al campionat d’ Espanya
 • 1r lloc al campionat d’ Europa
 • 4ts al campionat del món
Representants del grup xou júnior recollint el guardó. Foto: Antena Aldaia

Millor Equip Esportiu: 1r equip de futbol de la UE Aldeana

Amb la modalitat de futbol i sent campió de la lliga regular de Segona Catalana Subgrup 8B la temporada 2021/22 i per la seua trajectòria ascendent mostrada els darrers anys. Un premi que premiava l’esforç i la constància de l’equip dirigit per Ferran Simó durant les dos darreres campanyes.

Membres de la UE Aldeana rebent el premi. Foto: Antena Aldaia

A més des del consistori aldeà es van lliurar els següents guardons i reconeixements:

 • Menció Especial: Futbol Femení UE Aldeana
 • Reconeixement Entitat: Club Bàsquet l’Aldea
 • Premi al Voluntariat: Joan Vallès Martí  (Juanito)
 • Mencions Especials a Títol Pòstum: Víctor Martínez Pino i Daniel Carafi
 • Premi a la Projecció Esportiva: Jesús Enamorado Carmona, Júlia Juani Gasí, Laura Pallarès Pérez, Judit Torta Fosch, Roger Puente Bertomeu
 • Detalls Commemoratius: Joan Vallès Martí (Juanito),Joan Lluís Bertomeu ,Francesc Duch Sanahuja, Club Pati L’Aldea, Blai Escriba Curto, Marc Escriba Curto, Marc Victor Blanch, Aleix Machado Pallarès, Roger Puente Bertomeu, Judit Torta Fosch, Alex Rodríguez Guerrero, Laura Pallarès Pérez, Assoc. Esportiva i Escola Bitlles Garballo, 1r Equip Futbol U.E. Aldeana, Ignacio Javier Nuez Sánchez (Nacho), Jesús Enamorado Carmona, U.E. Aldeana, Grup Pati Xou Junior, Anouk Vizcarro, Júlia Juani Gasí.

Per cloure la festa de l’esport aldeà d’enguany es van lliurar els guardons de l’ajuntament als xiquets i xiquetes que van participar al campionat de Catalunya de Taekwondo el dia 26/02/23 a Barcelona: Bàrbara Pujol Pedregosa, medalla d’or categoria pre-cadet, Genís Fortuny  Almenar, medalla d’or categoria pre-cadet B masculí g 2013/14, Roser Fortuny Almenar, medalla bronze, categoria pre-cadet A femení g 2015, Martí Cervellera Albacar, medalla bronze categoria cadet A – 32 kg, Jordi Provinciale Plaza, medalla bronze grup C2 2011-2012 masculí 38-41 kg.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 56

Últimes notícies