IniciFutbol1ª CatalanaL'Ascó té un coixí de tres partits respecte als llocs compromesos

L’Ascó té un coixí de tres partits respecte als llocs compromesos

Seguix sumant l’Ascó, per allunyar-se de la zona calenta de la classificació, després d’encadenar quatre jornades invicte en les quals ha sumat els darrers deu punts que l’han impulsat a la taula. Ja són tres partits de marge amb la penúltima plaça, amb els set punts que li trau al Cambrils Unió, després dels resultats d’aquesta jornada.

Tot i no poder encadenar la quarta victòria consecutiva, van fer mereixements sobrats com per aconseguir-la en un partit amb polèmica arbitral, sobretot en l’acció durant els primers quaranta-cinc minuts en la qual es reclamava un més que possible penal en la sortida a destemps del porter que acabava impactant amb els punys sobre el cap de l’atacant asconenc, no assenyalant-se el punt fatídic.

Tot i això, es va poder mantenir la dinàmica de les darreres setmanes i els riberencs generaven diferents situacions per haver-se avançat al marcador ja durant la primera meitat. Hamza gaudia de la primera ocasió amb un xut des de la frontal de l’àrea que marxava fora. L’ocasió més clara del primer temps arribava després d’una recuperació de Ferran al mig del camp i la pilota arribava a Enric Cubells, que ho intentava amb l’exterior des de l’interior de l’àrea. En una falta penjada per Enric Cubells, arribaria la polèmica. Pilota cap al segon pal, que el porter visitant sortia amb l’intenció d’allunya el perill, s’anticipava el jugador local que rematava amb el cap i rebia l’impacte posterior amb els punys del porter visitant que impactaca dins l’àrea.

A la represa, els asconencs posaven una marxa més i generaven opcions de Nacho, Hamza i Konu, però era Facu qui tenia l’opció més clara enviant una pilota al pal.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 22:21 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

FC ASCÓ, 0
CP SARRIÀ, 0

FC Ascó: Lluc, Roda, Sergio Cáliz, Arnau Cervelló, Ferran Meseguer, Nacho (Sidi, 55′), Enric Cubells (Konu, 55’), Boateng (Facu, 73’), Arkoh (Jani Roca, 86′), Hamza (Marc Blanch, 73′), Eric Jerez.

CP Sarrià: Alejandro, Carlos, Emanuel, Marc Pueyo, Parra, Lacambra (Àlex, 73’), Olaechea, Júnior (Pol, 55’), Ignasi (Pablo, 55’), Martí, Guillem (Sumarroca, 65’).

Àrbitre: Pau Gené Mora, assistit a les bandes per Rubén López Tio i Andrei Cristian Sora Rusu, de la delegació arbitral de Lleida. Va mostrar targetes grogues a Boateng (50’) i Eric Jerez (75’) del FC Ascó i per a Marc Pueyo (89’) del CP Sarrià. Roja directa per al local Facu (87’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-unena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: