IniciPoliesportiuEsgrimaAntonio Pomchenko i la SE Amposta campions de Catalunya sub-20 d'espasa

Antonio Pomchenko i la SE Amposta campions de Catalunya sub-20 d’espasa

La Sala d’Esgrima Amposta va tenir un destacat protagonisme, al Campionat de Catalunya sub-20 i sub-15 individual i per equips d’esgrima en la modalitat d’espasa, disputat al Centre de Tecnificaci贸 Terres de l’Ebre d’Amposta, organitzat per la Sala Esgrima Amposta i la Federaci贸 Catalana d’Esgrima.

En la categoria sub-20, es va penjar la medalla d’or Antonio Pomcheko, imposant-se en la final al seu company d’equip 脠ric Borr谩s per 15-7. Els quatre semifinalistes van ser de la SE Amposta, amb tercer lloc per a Guillem Mart铆nez i Ivan Borodin. En s猫ptima posici贸 es va clasificar Quim Vidal, Javhe Accesni va ser vuit猫, Genis Pinyol, des猫; Deneb Roure, onz猫; Ferran Tom脿s, dotz猫, i Biel Jim茅nez, disset猫, entre els m茅s destacats d’una competici贸 d’absolut domini ampost铆, aconseguit tamb茅 l’or per equips, amb una formaci贸 amb Antoni Pomcheko, Guillem Mart铆nez, Ivan Borodin i Ferran Tom脿s, superant en la final al CE Maresme, amb bronze per un altre equip de la SE Amposta, amb Deneb Roure, 脠ric i Marc Borr脿s i Javhe Accensi.

En la competici贸 femenina, es va imposar Laia Garcia Armengol (SA Montjuic), amb medalla de plata per a Daniela Pinyol (SE Amposta), i bronze d’Alexandra Borodin (SE Amposta), i Cl脿udia Romera (CE Maresme). Per equips triomf de la Sala d’Armes Montjuic, i segon lloc de la SE Amposta, amb Alexandra Borodina, Anais Pujol, Aura Albiol i Daniela Pinyol.

En la categoria sub-15, medalla d’or per a Lucia Mu帽oz (CE Maresme), amb plata per a Ainara Funes (CE Maresme), i bronze d’Alexandra Borodin (SE Amposta) i Lluvia Lara (CE Maresme). Per equips, or per al CE Maresme i plata de la SE Amposta, amb Alexandra Borodina, Aura Albiol, Berta Campos i Martina Fumad贸.

En la competici贸 masculina, medalla d’or per a Rey Vendrell i plata de Daniel 脕lvarez Dom铆nguez (CE Llor). Per part de la SE Amposta, els m茅s destacats,van ser Eduard Moreno en s猫ptima posici贸, Jan Mart铆 en octava i Ian Porres en d猫cima. La SA Montjuic va superar en la final al CE Maresme, amb quinta posici贸 per a la SE Amposta, amb Didac Ciardella, Ian Porres, Ian Pujol i Eduard Moreno.

Galeria d’imatges:

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 40 = 43

脷ltimes not铆cies