IniciPoliesportiuRemEl Club Nàutic La Ràpita, guardonat amb la Bandera Blava 2023

El Club Nàutic La Ràpita, guardonat amb la Bandera Blava 2023

El Club Nàutic La Ràpita ha estat guardonat amb la Bandera Blava 2023. Es tracta d’un distintiu que reconeix internacionalment la qualitat i serveis dels ports esportius, que ha estat atorgat pel Jurat Internacional Bandera Blava de la Foundation for Environmental Education (FEE). Ara caldrà esperar a la gala que tindrà lloc el 22 de juny, a Barcelona, perquè el Jurat Internacional de la FEE, en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) faça entrega de la Bandera Blava, que onejarà a les instal·lacions del Club Nàutic La Ràpita.

Este premi, reconegut en l’àmbit internacional i que s’atorga en 47 països dels cinc continents, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les instal·lacions dels ports esportius, la prestació òptima dels serveis i la informació, i també l’educació ambiental. A més, per a rebre la Bandera Blava, la qualitat de l’aigua de bany ha d’haver obtingut la classificació Excel·lent que establix la Directiva 2006/7/CE que regula la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

La gerent del Club Nàutic La Ràpita, Maite Palomo, celebra que “s’haja reconegut el Club Nàutic La Ràpita amb este distintiu internacional, que realça la gestió ambiental, la seguretat i serveis, i la informació i l’educació ambiental, que oferim des de fa molts anys als nostres socis i sòcies i també als visitants”. A més, diu que este guardó valora positivament “les nostres instal·lacions i la feina feta al club, que les ha fet mereixedores d’esta Bandera Blava, que veure’m onejar en els pròxims mesos”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

25 + = 33

Últimes notícies