IniciCiclismeBTTLa camarlenca Arantxa Salvadó subcampiona de Catalunya de Marató BTT

La camarlenca Arantxa Salvadó subcampiona de Catalunya de Marató BTT

Arantxa Salvadó va pujar al podi del XVII Open Maxxis El Catllar, escenari del Campionat de Catalunya de Marató, una de les cites més importants de la temporada de BTT, que aquest any es viurà a la localitat tarragonina, organitzada per l’Open Natura Club BTT i englobada dins el calendari d’Open Maxxis Marathon.

La prova va oferir un recorregut ple de corriols però sense gran dificultat tècnica. El Campionat de Catalunya es va disputar sobre un recorregut de 68 quilòmetres i 1.375 metres de desnivell, però també va oferir un circuit curt de 25 quilòmetres i un circuit mitjà de 42 quilòmetres. Van prendre part més de 500 bikers.

El campió de Catalunya de Marató masculí va ser Francesc Guerra de Vilafranca del Penedès, i en la categoria femenina Jordina Muntadas (Edibikes), amb segon lloc de la camarlenca Arantxa Salvadó (Gobik Factory), i tercer lloc per a Lourdes Cayetano (Bikint Point).