IniciPoliesportiuApasa celebrarà la XVII edició de les Jornades Esportives

Apasa celebrarà la XVII edició de les Jornades Esportives

Un total de 160 persones, usuàries de tots els serveis d’Apasa participaran en la XVII edició de les Jornades Esportives que organitza l’Associació de Famílies de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià.

El certament tindrà lloc del 9 al 13 de maig amb un format completament normal i sense restriccions. Per este motiu es tornaran a dur a terme a les diferents activitats a les instal·lacions esportives municipals, com es feia abans de la covid-19.

En concret, els espais són les instal·lacions esportives municipals d’Amposta i Santa Bàrbara, i en espais exteriors són el Parc Municipal dels Xiribecs, i espais propis de l’entitat.

Durant les jornades es duran a terme activitats adaptades i, també, es visualitzaran sessions gravades pels col·laboradors.

Com a novetat, enguany s’ha organitzat un nou concurs per les xarxes socials a partir de fotos dels participants fent esport, amb l’objectiu de difondre este projecte per les xarxes socials i a la vegada contribuir en la visibilització de la diversitat.

Una altra iniciativa de les Jornades Esportives ha estat la vinculació amb el Projecte Emma amb un donatiu de 2 euros per part de tots els esportistes, familiars i personal interessat. Per esta col·laboració s’adquireix la polsera solidària de l’empresa Homatic que dóna suport al projecte.

Cal destacar que l’IES d’educació secundària Les Planes de Sta. Bàrbara i l’IES Montsià també participem amb l’entitat per sensibilitzar l’alumnat amb l’objectiu de treballar per una societat més igualitària.

Finalment, seixanta alumnes del Cicle mitjà d’Apesid, també contribueix en este projecte.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 21

Últimes notícies