IniciFutbol salaL'AES la Sénia no pot mantenir l'avantatge del descans i seguirà lluitant...

L’AES la Sénia no pot mantenir l’avantatge del descans i seguirà lluitant per la permanència

No va poder confirmar el bon moment pel qual atravessaven l’AES la Sénia i que els va permetre fer saltar la campanada en la jornada anterior a la pista del líder on es van imposar per 2 gols a 3, i va encaixar una dolorosa derrota que no li permetia acostar-se a tancar la permanència a la categoria davant el conjunt lleidatà del Baró de Maials (1-2).

Malgrat la confiança que els havia donat la victòria davant l’Huracans la Selva i avançar-se al marcador als primers compassos de partit en una jugada desafortunada per la defensa visitant que acabava amb un autogol d’Ivan Prats (8′) després d’un inici de confrontació intensa però amb poques arribades per ambdós conjunts, la Sénia arribava al descans amb aquest mínim avantatge favorable.

A la represa, el cinquè classificat de la lliga va sortir amb les idees més clares i tot i estar sense pressió en tenir garantida la continuïtat a la categoria de cara a la temporada vinent, arran de dues accions en els tres primers minuts del segon temps, li donaven la volta al partit i capgiraven la situació al marcador arran de dues accions culminades per Arnau, al primer minut del segon període, i Omar. A partir d’aquí, els del Montsià van fer una passa endavant i buscaven el gol de l’empat, gaudint de vàries ocasions que no podien culminar.

Derrota que els deixa a sis punts de l’Amposta, que marca la salvació a hores d’ara, després de la victòria ‘in extremis’ al camp de l’Alcoletge (2-3). Dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda a la pista de la Sentiu, tindran una nova oportunitat de certificar la continuïtat a la categoria, davant un conjunt lleidatà que porta dos punts més que els seniencs i no està salvat encara, tot i tenir la permanència virtual a la butxaca.

Podeu clicar a la imatge per a veure la classificació del grup 3 de de la Divisió d’Honor catalana, després de disputar-se la vint-i-tresena jornada de lliga: