IniciCiclismeBTTArantxa Salvadó dotzena al Campionat d'Espanya de XC Marató

Arantxa Salvadó dotzena al Campionat d’Espanya de XC Marató

La camarlenca Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team), va finalitzar en dotzena posició al Campionat d’Espanya de XC Marató, disputat a la localitat de Jerez de los Caballeros, amb un espectacular recorregut de 83 quilòmetres amb 2.200 metres de desnivell positiu acumulat.

La fortalesa de la ciutat extremenya va ser testimoni de la conquesta de la XI Marató Templer per part de Sergio Mantecón, que va revalidar el seu títol, i Natalia Fischer. En categoria femenina la ciclista camarlenca, va entrar en dotzena posició, amb un temps 4:45.02.

Natalia Fischer i Tessa Kortekaas van mantenir una interessant lluita, fins que a mitjan carrera, la campiona d’Europa va deixar anar la seua companya d’escapada i va marxar cap a la victòria. Per darrere, Ariadna Ródenas va fer una enorme remuntada i va ser capaç de superar l’holandesa per entrar en segona posició. Natalia Fischer va marcar un temps en línia de meta de 4.06.05, amb un avantatge de vuit minuts sobre Ródenas i de 13 sobre Kortekaas.