IniciBàsquetComiat de l’Amposta amb una derrota intrascendent

Comiat de l’Amposta amb una derrota intrascendent

El CB Amposta va complir amb l’expedient, perdent en l’últim partit sense gaire transcendència, en el desplaçament Comarruga. L’equip ampostí va sortir derrotat en la vint-i-sisena jornada, que posava el punt final a la temporada del grup 7, de la Tercera Catalana sènior masculina.

L’equip local es va imposar de forma clara en els dos primers quarts, sense que l’equip ampostí pogués neutralitzar l’encert del seu rival en el llançament exterior, amb 9 triples, cinc en el primer i quatre en el segon. Al descans es va arribar amb una clara renda favorable al Vendrell de 18 punts (35-17).

En el tercer quart van augmentar les diferències, fins a arribar a una màxima de 24 punts, doblant els locals als ampostins al marcador (48-24). En l’últim quart, l’únic amb avantatge favorable als visitants, van aconseguir maquillar una mica el marcador, encara que sense opcions de remuntar.

El CB Amposta ha assolit l’objectiu de la permanència, finalitzant en dècima posició amb un total de 37 punts, amb 11 victòries, 15 derrotes, 1.558 punts a favor i 1.670 en contra.

RESETTECNIC AB VENDRELL, 62 (35)
CB AMPOSTA, 45 (17)

Resettecnic AB Vendrell 2: Suriol (3), Arrabal (3), Ballesteros (11), Molina (16), Murillo (1) -cinc inicial- Aiguadé (4), Tejero (3), Díaz, Mimbrero (7), Rosell (14), Fabregas. 21 faltes personals, eliminat Tejero (26’). Deu triples. 6/11 tirs lliures.

CB Amposta: Dasi (10), Castan (5), Pastor (15), Fortuño (13), Abella -cinc inicial- Bianchin, Hamza (2), Jovani, Kevin Ruiz, Pech. 19 faltes personals, eliminat Fortuño (38’). Tres triples. 8/20 tirs lliures.

Àrbitres: Artur Esponey Mariné i Julian Lava Doñate.

Parcials: 17-8; 18-9; 17-10; 10-18.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la darrera jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: