IniciMotorMotocròsPodi de Lluís Sanz a la prova del català de motocròs a...

Podi de Lluís Sanz a la prova del català de motocròs a Olvan

Lluís Sanz continua mantenint una actuació molt regular al Campionat de Catalunya de Motocròs. El pilot tortosí del MC Amposta, va pujar al podi en la tercera prova disputada a l’Àrea de Motor de Berguedà. La prova va reunir una norantena de pilots al circuit d’Olvan, amb un traçat enfangat, a causa de la pluja.

Ferran Arnau, del Moto Club Castelló d’Empúries va dominar les dues mànegues de la categoria MX1. Marc Fontanals, amb dues segones posicions, i Lluís Sanz, tercer en les dues mànegues, van completar el top tres de la categoria. José Luis Dauden (MC Amposta), va ser octau.

Després de disputades les proves de Bellpuig, Almenar i Olvan, continua líder de la classificació general Marc Fontanals amb 120 punts, seguit en segon lloc per Lluís Sanz amb 109. José Luis Dauden és octau amb 29 punts.

Pel que fa a la categoria MX125 2T, que ha comptat amb un nombre destacat de participants, Àlex López i Unai Samper es van repartir les victòries. López ha estat el més ràpid en la primera mànega, mentre que Samper es va imposar en la segona. Finalment, López s’ha endut el triomf final després de sumar 41 punts pels 38 de Samper, que ha fet segon. Bruno Miró va completar el top 3 de la categoria, amb catorzena posició per a Didac Ferré (MC Amposta) i dinovena de Pol Vidal (MC Tot Motor Els Reguers). En la classificació general és líder Bruno Miró amb 96 punts, amb vint-i-dosena posició de Didac Ferré amb 22 punts, i trenta-quatrena de Pol Vidal amb 2.

El circuit de Motocròs de Salomó serà la seu de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans el pròxim 11 de juny.