IniciMotorEnduroAitor Pla tercer a la prova de Copa Catalana d'Enduret a Maçanet...

Aitor Pla tercer a la prova de Copa Catalana d’Enduret a Maçanet de la Selva

Maçanet de la Selva va acollir la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret 2023.

El Moto Club Peu a Baix, organitzador de la prova, va dissenyar un ral·li de 20 km amb dues especials: un tram i una crono. La bona elecció del recorregut més la pluja, present en molts moments, va fet les delícies dels 75 participants que van gaudir d’una cursa divertida i exigent a parts iguals.

En la categoria 58cc juvenil, Nil Masó va aconseguir la primera victòria de la temporada. El pilot del Moto Club Sant Hilari va completar totes les especials amb un temps final de 16:48. Joel Mataró del MC Polea SX, actual líder de la categoria, va finalitzar en segona posició, a poc més de 9 segons del guanyador. Aitor Pla del Moto Club Alcanar, va completar el top 3 de la categoria amb un temps de 17:19, i Joan Suazo del Moto Club Amposta, va ser sèptim amb 18:25.

A la classificació general, és líder Joel Mataró amb 65 punts, seguit en segon i tercer lloc per Nil Masó, 54, i Eric Wic, 44. En quarta posició està Aitor Pla amb 37, i Joan Suazo és novè amb 19.

La Copa Catalana d’Enduret reprendrà l’activitat el pròxim mes d’octubre a Calders, on es disputarà la quarta cursa de la temporada.