IniciCiclismeBTTArantxa Salvadó segueix líder a l'Open d'Espanya de BTT Marathon

Arantxa Salvadó segueix líder a l’Open d’Espanya de BTT Marathon

ESPORTS // Arantxa Salvadó manté el primer lloc de l’Open d’Espanya de XCM i Pau Marzà és quint després de la disputa del III Desafio Dama Roja a Cantabrià.

En aquesta ocasió no va poder repetir el triomf de les proves de Cambrils i Sant Joan de Moró, en el III Desafio Dama Roja, però Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team), es manté al capdavant de la classificació general de l’Open d’Espanya de BTT Marathon amb un total de 540 punts, seguida d’Ariadna Ródenas (Kenz Sport Team), amb 467 i Aida Beteta (Pasarela Lucciola), amb 328.

En la prova disputada el passat cap de setmana a la localitat càntabra de Ramales de la Victòria, la ciclista camarlenca va ocupar la quarta plaça, segona de la categoria d’Elit, amb un temps de 4:59’16”, només superada per Ariadna Ròdenas (Kenz Sport Team), 4:39’19”, que es va imposar compartint podi amb Corina Mesplet (GD Ciclo Sport), 4:42’45”, i Irene San Sebastián (CC Scbikers), 4:56’03”.

La tercera edició del Desafio Dama Roja, organitzada pel Club MTB Ramales, va superar els 300 participants, que van afrontar un recorregut molt compensat i exigent, que destaca per la seua duresa i parts tècniques entre senderes i trialeres, de 63 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu acumulat.

En la competició masculina Pau Marzà (Gobik Factory Team), va finalitzar en quinta posició, a 5:39′ del guanyador, Iñigo Gómez (Caravanas Erandio), 3:30’28”, amb segon lloc de Julen Zubero (CD Ciclos Zubero) a 1’00”, i tercer de Renato Feliç (Independent), a 1:24″. En la general el ciclista xertolí és sext amb 272 punts, una classificació que encapçala Julen Zubero amb 319.

La pròxima cita de l’Open d’Espanya, serà el 20 de juny amb la disputa de la quarta prova, la Power Race a la ciutat lleonesa d’Astorga.