IniciPoliesportiuCiclismeArnau Solè i el Controlpack entre els destacats al Gran Premio San...

Arnau Solè i el Controlpack entre els destacats al Gran Premio San Lorenzo d’Osca

El costa-riqueny Jason Huertas (Ulevel Safirfruits) es va coronar vencedor de la 69a edició del Gran Premio de San Lorenzo, disputat el dilluns a Osca, organitzat pel Club Ciclista Oscense.

El corredor de l’equip il·licità, va invertir un temps d’1:57’51”, demostrant una gran superioritat, sent el primer a deixar-se anar del gran grup amb el seu company d’equip Seddik Benganif que va ser segon amb 1:58’11”, completant el podi el britànic Samuel Zachary Wilkie (La Tova Osca La Màgia), amb 1:58’18”.

El Controlpack va tenir una destacada actuació, amb quarta posició d’Arnau Solé, 1:58’23”, segon en la categoria elit, Nicklas Nissen Jacobsen, dotzè, i Guillem Suriñach, divuité, els dos amb 1:59’13”, entre els més destacats. Per equips va finalitzar en una meritòria segona plaça, per darrere de l’Ulevel Safirfruits.

Els 72 participants de categories elit i sub23 es van enfrontar a un vertiginós traçat de 2,4 quilòmetres al qual es van donar 35 voltes. Després de la sisena volta el pilot es va trencar en diversos grups, un primer quartet compost per Jason Huertas (Ulevel Safirfruits), amb Arnau Solé (Controlpack) i dos aragonesos Pablo Clavero (Osca La Màgia Renault Auto Cuatro) i Bruno Garcés (Alen Bikes). Va ser a la desena volta quan Huertas, ja comptava amb deu segons d’avantatge sobre els seus perseguidors.

A quinze voltes del final Wilkie va saltar del grup, la seua aventura en solitari va acabar en les quatre últimes voltes, quan el duet amb Huertas i Benganif el van neutralitzar. A només cinc quilòmetres del final Huertas va atacar aconseguint un avantatge que li va servir per a alçar-se amb el primer lloc, a 19 segons de Benganig i 25 de Wilkie.