IniciMotorXavier Albertón manté la novena posició al FIM MiniGP Spain Sèries

Xavier Albertón manté la novena posició al FIM MiniGP Spain Sèries

El circuit gallec d’As Pontes, va acollir la quarta prova de la Copa d’Espanya de Velocitat, amb més d’un centenar d’inscrits, última en les categories, Minimotos, MiniGP110 i Moto5, i penúltima per a la resta, incloent-hi el FIM MiniGP Spain Sèries. No va ser una prova del tot propícia per a Xavier Albertón (MC Tortosa), disseté en la primera cronometrada i desè en la segona, amb l’onzena en la conjunta.

Després va ocupar la sèptima posició en la warm-up, i va poder puntuar en la primera carrera amb la dècima posició. En la segona va canviar la situació, finalitzant en la setzena plaça.

El pilot dels Pallaresos, Cesc Obiol (MC Circuit de Móra d’Ebre), va ser nové i divuité a les cronometrades, desé en la conjunta, i cinqué en la warm-up. En les curses va finalitzar sisé en la primera i seté en la segona.

Eneko Osorio va aconseguir parar el crono amb el millor registre als cronos de MiniGP World Series. Iker Rodríguez va fer segon i Edgar Silven tercer. Però, aquest últim, va ser el que vaemportar-se la victòria a les dues mànegues. A la primera David Demans i Eneko Osorio van travessar la meta darrere d’Edgar i a la segona ho van aconseguir Iker Rodríguez i Álvaro Lucas.

La classificació general està encapçalada per Enzo Zaragoza (Ciat Albaida), amb 146 punts, amb segon lloc per a Edgar Silven (As Pontes MVR), amb 136, i tercer d’Iker Rodríguez (Ikeric Racing), 116, els mateixos que el sevillà David Demans (MKV Racing), en la quarta posició. Cesc Obiol, és setè amb 78, i Xavier Albertón, nové amb 48.

La propera prova només per a MiniGP World Series i Minimoto Eléctrica serà a Campillos, Màlaga, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre.