IniciPoliesportiuCiclismeArnau Solé quart en la Cursa Ciclista de Festes Majors de Traiguera

Arnau Solé quart en la Cursa Ciclista de Festes Majors de Traiguera

ESPORTS // Els representants del Controlpack Badia, van tenir un protagonisme destacat en la quaranta-tresena edició del Trofeu de Festes Majors de Traiguera, organitzat pel Club Ciclista Traiguera, que va representar un rècord de participació, amb una llista de ciclistes de prestigi en la categoria elit i sub-23, inclosos tres campions autonòmics i un campió d’Espanya. Tot i la jornada molt calorosa, amb tempesta inclosa, els ciclistes van imposar un fort ritme, i el triomf se’l van disputar els quatre corredors escapats, amb victòria final de German Mortes (PC Sueca), amb un temps d’1:54’38”, en efectuar els 77 quilòmetres de recorregut per un circuit urbà de Traiguera al que es van donar 35 voltes.

El triomf es va decidir a l’esprint, i amb el mateix temps i per aquest ordre van entrar Adrian Albiach (Ulbsports). Vicent Perales (León ULB) i Arnau Solé (Controlpack Badia). A continuació va entrar un grup de cinc ciclistes encapçalat per Andreu Murla (Electro Hipereuropa), a 52 segons en el que estava Llibert Sendrós (Controlpack Badia). L’equip senienc va ser un dels animadors de la carrera.