IniciFutbol2ª CatalanaEl CF Camarles supera amb solvència a la UD Salou en el...

El CF Camarles supera amb solvència a la UD Salou en el primer partit amistós de pretemporada

ESPORTS // Victòria contundent i amb solvència del CF Camarles, en el seu primer assaig de pretemporada, superant per 0-4 a la UD Salou. La primera part va resultar més igualada sense un clar dominador del joc, i amb poc ritme a causa de la forta calor i el desgast de les sessions d’entrenament, arribant-se al descans amb una mínima renda favorable als camarlencs, després del gol de Roger, marcat en el llançament d’una falta directa.

A la segona part el CF Camarles, va fer un pas més endavant, i Roger amb dos gols més i Moha, amb un espectacular remat que va entrar per tot l’escaire de la porteria local, van fer pujar al marcador el definitiu 0-4. El tècnic del conjunt camarlenc va repartir bastant els minuts dels jugadors de la plantilla, amb l’objectiu d’anar agafant el ritme de competició. El pròxim compromís de preparació serà la setmana vinent amb la visita del CD La Cava.