IniciConsells esportiusArriben les finals territorials dels jocs esportius de patinatge, natació i voleibol...

Arriben les finals territorials dels jocs esportius de patinatge, natació i voleibol a l’Ametlla de Mar, Amposta i Roquetes

Cap de setmana intens el del 18 i 19 de maig amb la convocatòria de tres finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de les Terres de l’Ebre organitzades per l’Agrupació de Consells Esportius, en concret la de patinatge artístic dissabte a l‘Ametlla de Mar, i les de natació i voleibol diumenge a Amposta i Roquetes, amb la coordinació especial dels Consells Esportius del Baix Ebre i Montsià.

El pavelló Galetet de l’Ametlla de Mar acollirà dissabte la final territorial de patinatge artístic dels JECC amb un total de 115 actuacions previstes entre individuals, trios, quarts, quintets i xous, d’acord a les diferents categories i nivells. Serà una jornada de matí i tarde, amb inici a les 9.30 hores i 16.50 hores, amb dos lliuraments de premis, el primer previst al voltant de les 14 hores i el segon a les 19 hores. S’espera la participació de més de 150 esportistes.

La Piscina Municipal d’Amposta serà diumenge l’escenari de la final de natació amb un total de 50 sèries programades dels quatre estils de la competició (lliures, esquena, braça i papallona) en les modalitats individuals i relleus i en les diferents categories, com la resta d’esports, des de prebenjamins, passant per benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils. La jornada està prevista iniciar-la a les 10.00 hores amb el lliurament de premis cap a les 12.30 hores, amb una inscripció superior als 200 nedadors i nedadores.

El cap de setmana de finals territorials ebrenques es completa amb les de voleibol a Roquetes, on un total de 27 equips jugaran des de les nou del matí fins a les quatre de la tarde. Els equips estan distribuïts per categories i nivells d’acord amb el resultat de la fase regular i com a la resta de competicions tots els esportistes rebran una medalla commemorativa i trofeu als equips campions, en un lliurament de premis previst a les 13.00 hores i 16.00 hores aproximadament. S’espera la participació d’uns 300 xiquets i xiquetes.

Podeu veure en el següent pdf adjunt els horaris de la competició de voleibol que tindrà lloc a Roquetes:

VOLEIBOL-PARTITS-Jornada Final Territorial Terres de l’Ebre 19.05.2024

En el següent pdf podeu trobar tots els horaris de la competició de natació que tindrà lloc a Amposta:

NATACIO-Actualització Sèries Final Territorial Amposta 19.05.2024

I trobareu en el següent enllaç tots els horaris de la competició de patinatge dels Jocs Esportius Escolars que es celebrarà a la seu de l’Ametlla de Mar:

PATINATGE Horari i ordre de sortida (l’Ametlla de Mar 18.05.2024)

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 75

Últimes notícies