IniciHandbolAscens matemàtic a 1a catalana de l'Handbol Club Ampolla!

Ascens matemàtic a 1a catalana de l’Handbol Club Ampolla!

El HC Ampolla, ja és equip de Primera Catalana a falta de tres jornades per acabar el campionat. Han aconseguit el repte que tenien al principi de temporada, i ara buscaran el títol de campiones de Segona Catalana, que és el pròxim repte que te l’equip per arredonir una excel·lent campanya.

El partit d’avui ha estat controlat des d’un primer moment, davant un equip molt jove que venia de fer 50 gols al Martorell, però que la defensa de l’Ampolla, ha estat quasi perfecta els primers 15 minuts deixant el partit ben encarrilat, on les de l’Anoia només han pogut obtenir 2 gols (10 a 2), arribant al descans amb un contundent 19 a 10.

A la segona part, les jugadores locals s’han dedicat a controlar el partit i a fer rotacions a la banqueta, però sense perdre la intensitat i anant agafant més avantatja al marcador, acabant el partit amb 13 gols de diferència, al final 37 a 24.

Destacar avui la tornada a les pistes d’Andrea Garcia (3) després de superar la lesió que l’ha tingut de baixa 5 partits, i també a Cristina Tortajada (8) i a Andrea Haro (7) per la seva eficàcia en atac i la seua aportació en defensa.

CH Ampolla: Lluisa Hierro, (10 gols, 9 parades) i Paula Mendoza (14 gols, 6 parades. Lidia Zaragoza, Andrea Haro (7), Yaiza Ferré (3), Fani Caballé (1), Cris Tortajada (8), Júlia Calduch (3), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (1), Judit Tortajada (5), Andrea Garcia (3), Emma Vicente (4), Mònica Martí.