IniciPoliesportiuCiclismeBenjami Prades i el Controlpack protagonistes destacats del Gran Premi Festes de...

Benjami Prades i el Controlpack protagonistes destacats del Gran Premi Festes de Traiguera

Nou triomf de Benjami Prades (Controlpack), que continua pletòric en una temporada plena d’èxits. El ciclista canareu es va imposar en la Gran Premi Festes de Traiguera, en la seua quaranta quatrena edició, disputada en un circuit urbà, amb un recorregut de 77 quilòmetres, amb participació de ciclistes de les categories junior, sub23, elit, màster 30, 40, 50, 60 i fèmines.

Prades va ser el més ràpid a la línia de meta, imposant-se a l’esprint a Pedro Gregori (Vito)  i Eduardo Llácer (CC Grupeta de la Safor), que van ser els tres ciclistes que es van disputar el triomf, entrant amb el mateix temps d’1:53’58”.

En quart lloc va finalitzar Eric Gil (C. BTT Montbike), amb 1:54’37”. Completant l’excel·lent actuació del Controlpack, primer en la classificació per equips, Jaume Espuis, va ocupar la quinta plaça amb 1:54’37”, i Miguel Ramada la dècima a una volta dels primers classificats.