IniciPoliesportiuCiclismeMikhail Postarnak (PC Baix Ebre), domina en la XVII Vuelta Ciclista Camporrobles

El municipi valencià de Camporrobles va acollir, dijous passat, la XVII Volta Ciclista Camporrobles, penúltima prova puntuable per al challenge de la Comunitat Valenciana en categoria júnior. Els ciclistes van haver d’afrontar un exigent recorregut de 104 km que va incloure les pujades als alts de la Bicuerca (2a), L’Aliaguilla (3a), Garaballa (3a) i Mira (3a).

Després de 2 hores, 50 minuts i 36 segons, la victòria en solitari va ser per a Mikhail Postarnak, ciclista rus de l’equip català PC Baix Ebre, avantatjant en 12 segons, el valencià Abel Odon Rosado (Bathco) i en 51, a Daniel Tenorio (Entrenamentciclisme). Un total de 84 ciclistes van aconseguir completar la prova. Mikhail Postarnak, a més de guanyar la cursa, es va imposar també a les classificacions de la muntanya i de les metes volants.