IniciPoliesportiuCiclismeBenjamin Prades s'imposa en el Gran Premi del Prèssec del Morell i...

Benjamin Prades s’imposa en el Gran Premi del Prèssec del Morell i el Controlpack és primer per equips

El Controlpack va dominar el 59é Gran Premi del Prèssec, tercera prova desprès de les inicials de Barcelona i la Garriga, puntuable per a Copa Critèrium.

El Morell va tornar a viure la seua històrica prova de Festa Major en circuit urbà d’aproximadament un quilòemtre al que es van donar 60 voltes, amb sortida i meta a la Rambla Pau Casals, on el més ràpid va ser Benjami Prades. El ciclista canareu Benjamin  Prades va creuar la meta amb un temps d’1:31’33”, seguit a continuación pel rus Viacheslav Polozov (C. Catalunya-Barcelona), primer sub-23, que va entrar a 9 segons. La tercera plaça va ser per al guanyador de la passada edició, Àlex Ulloa (Proton Cyclig Acadèmic), a 17 segons. A 20 segons i en quart lloc va entra Jaume Espuis (Contrlopack), i pel que fa a la resta de ciclistes de l’equip senienc, Guillem Suriñach, va ser sèptim a 20 segons, Miguel Ramada, divuitè i sèptim sub-23, a 1’42”, i vint-i-vuitè, i novè sub-23, Raul Carmona a 4 voltes.

Per equips el triomf va ser per al Controlpack, per davant del Team Group, El Morell Club Ciclista i Obrabitat +QPedals.

Viacheslav Polozov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona), que compta amb 80 punts pels 60 del vencedor del certamen el darrer 2021, Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy). Un cop celebrada la prova del Morell, el calendari de critèriums es completarà aquest agost a El Pla de Santa Maria (14/08), Sants (28/08) i Juneda (29/08).

Este 2022, como novedad, el Club Ciclista El Morell va organitzar el primer GP del Prèssec Kids, carrera per als més petits que es va disputar a la mateixa Rambla Pau Casals.