IniciBàsquetMultitudinari comiat a la tortosina Nuri Garcin

Multitudinari comiat a la tortosina Nuri Garcin

Amics, companys i familiars van donar ahir diumenge l’últim adéu a Nuri Garcin Itarte, treballadora de l’ajuntament de Tortosa i persona molt vinculada al Bàsquet Cantaires Tortosa, que ha mort de manera sobtada a l’edat de 52 anys. El comiat, carregat d’una gran emoció, va servir per posar en valor les qualitats d’una persona molt estimada al seu entorn laboral així com en tots aquells cercles socials on directament o indirectament havia intervingut.

Nuri va heretar de la seva família l’estimació pel Bàsquet Tortosa Cantaires de la que, com la seva germana Vicki, el seu marit Manolo Montesó i el seu fill, fou jugadora de diversos equips, fins a arribar a l’equip sénior, per més tard vincular-se durant diverses temporades a l’entitat fent tasques directives. En l’àmbit professional feia anys que treballava a l’ajuntament de Tortosa, i des de feia poc temps desenvolupant tasques a la secretaria municipal. L’alcaldessa Meritxell Roigé, commoguda per la irreparable pèrdua escriu d’ella a les seves xarxes socials entre altres emotives paraules que “Nuri ens deixa injustament massa prompte. Treballava molt i treballava bé. Tenia actitud i aptitud, i molta simpatia. Encara no em puc creure que demà dilluns no me la trobi a l’ajuntament“.

Voluntària des de feia molts anys de la Festa del Renaixement de Tortosa formava part del Campament de les Quincalles, on era una peça clau del seu engranatge general.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies