IniciPoliesportiuEsgrimaBones sensacions de les més joves promeses de la SE Amposta al...

Bones sensacions de les més joves promeses de la SE Amposta al Campionat de Catalunya

L’Escola Esportiva Llor de Sant Boi de Llobregat, va acollir el Campionat d’Esgrima en la modalitat d’espasa, en les categories sub-11 i sub-13, on les més joves promeses de la Sala Esgrima Amposta van demostrar un bon nivell de formació.

En la categoria per a tiradors de menys d’11 anys mixt, el triomf va ser per a Didac Basanta del CE Maresme, superant en la final al seu company d’equip Joan Burgada. Per part de la Sala Esgrima Amposta, medalla de bronze per a Jordi Martí, Xavi Casanova, cinquè; Berta Campos, setena; Marc Beltran, vuitè, Martí Casanova, novè i Laia Casanova, divuitena.

En la categoria sub-13, victòria per equips del club ampostí, amb Àlex Cervera, Pol Cid, Eduard Moreno i Ario Rosique, amb quinta plaça per a l’equip format per Aura Albiol, Martina Fumadó, Berta Campos i Laia Rodríguez. En la competició individual, victòria de Pol Roger (CE Maresme), amb bons resultats dels tiradors ampostins, amb la plata d’Eduard Moreno, quinta posició de Pol Cid, dècim d’Aura Albiol, tretzè d’Ario Rosique, catorzè d’Àlex Cervera, dissetè de Martina Fumadó i vint-i-tresè, Didac Polo.