IniciPoliesportiuCiclismeProp de 300 participants en la Garnatxa Bike Race

Prop de 300 participants en la Garnatxa Bike Race

La Garnatxa Bike Race es va estrenar amb èxit de participació, com a prova inclosa en la Xallenger Terres de l’Ebre de BTT, amb sortida i arribada a Gandesa, que va transcórrer per diferents punts geogràfics de la Terra Alta. En total van participar 276 bikers, produint-se 22 abandonaments.

La prova amb més participació es va produir en la modalitat XC-Rally, de 40 quilòmetres i 1000 metres de desnivell positiu, amb 161 bikers, en la que es va imposar Pau Romero, amb un temps d’1:42.47, seguit de Pau Marzà, 1:45.03 i de Miquel Escolà, 1:45.55, que amb aquest podi, lidera la classificació general de la Xallenge. En categoria femenina, les tres primeres classificades van ser Pilar Fernández, 2:10.29, amb segon i tercer lloc de Cinta Bedós, 2:11.54 i Arantxa Salvadó, 2:14.36.

En la modalitat d’XC Sprint, de 22 kilòmetres i 460 metres de desnivell, amb participació de 92 bikers, la victòria va ser per al sots-18, Carlos Franquet, amb un registre de 55.19, segon Alberto Puig, 56.19, i tercer, Josep Puig, 56.31. La primera femenina va ser Belén Barés, 1:15.26, seguida d’Anna Estivill, 1:16.35, i Jennifer Alfonso, 1:16.48. En E-Bike el guanyador va ser Carlos Ripollès, 1:33.24, segon lloc per a Rafael Orellana, 1:34.03, i tercer Manuel Sabalate, 1:36.28.

La pròxima cita de la Xallege Terres de l’Ebre, serà el 4 de juny, amb la disputa de la Mascarats Bike Race de la Sénia, que enguany s’ha incorporat al calendari com a prova invitada.