IniciAtletismeCurses de MuntanyaGerard Mangrané i Sandra Burgués s'imposen a la Cursa de les Roques

Gerard Mangrané i Sandra Burgués s’imposen a la Cursa de les Roques

L’Associació Esportiva Cara Nord, va organitzar l’onzena edició de la Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan, tercera puntuable per al Circuit Terres de l’Ebre de Curses per Muntanya. La carrera va transcòrrer pel parc natural dels Ports, finalitzant al nucli antic de la població. Aquest any, els organitzadors van mantenir, un dels circuits més emblemàtics, repetint el de la quinta i desena edició, amb una distància de 23 km., amb desnivell positiu acumulat de 1750-1800 metres, la cota màxima de 1180 metres (Punta de l’Espina), i mínima de 370  (Riu Canaletes), amb sortida des de l’Àrea Recreativa de la Franqueta.

La victòria en la cursa absoluta va ser per a Gerard Mangrané (CE L’Areny), 2:29.46), seguit per Aitor Tomàs (CE Trencacims), 2:34.02; Lluisma Mas (Club BTT Montbike), 2:46.09; Guillem Sancho, 2:48.44 i Enric Caballé (Trail Roquetes), 2:50.03. La participant més ràpida va ser Sandra Burgués, 3:23.11, entrant a continuació Marta Paulino (CE Trencacims), 3:24.42; Eva Cris Llobat (Club BTT Montbike), 3:31.10; Alina Pintilie (AE Cota 705), 3:35.43 i Pilar Prades (Running Trail Alcañiz), 3:43.10. En la categoria infantil triomf d’Àlex Juancomartí (AE Cara Nord), en cadet de Francesc Lapuerta (CE Trencacims) i en juvenil, Àlex Mestre (AE Alcanar).

Ara es produirà un parèntesi durant l’estiu en el Circuit Terres de l’Ebre de Curses per Muntanya, i la pròxima i quarta prova del calendari serà el 12 d’agost amb la Cursa de l’Airosa del Mas de Barberans.