IniciAtletismeCurses de MuntanyaLa flixanca Teresa Martin primera veterana a l'Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

La flixanca Teresa Martin primera veterana a l’Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

La flixanca Teresa Martin va pujar al primer lloc del podi en la categoria de veterana, en la prova dels 22 quilòmetres de l’Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada de Prades en la seua onzena edició, organitzada per l’Agrupació Cultural de Vila-seca. Aquest 2023 en les curses de 22 i 66 quilòmetres, formen part del calendari de l’Open de Curses de Muntanya i Open Ultra Resistència de la FEEC.

Amb sortida i arribada a la població de Prades a la comarca del Priorat, amb un recorregut pels racons més atractius de les muntanyes de la Costa Daurada, per PR-84, Arbolí, La Febró, El Bosquet, Capafons i Coll Bosc.

El més ràpid en finalitzar la cursa de 22 quilòmetres, va ser Kevin Garcia (Natural DFN), amb un temps d’1:50.48. Nuria Florencio (CE L’Areny), primera femenina en aparèixer a la meta, va entrar amb un registre de 2:25.17, seguida de Amalia Dolors Cubero (Natural DFN), 2:37.34; Marta Peña Pérez. 2:38.16; Anna Vidal, 2:44.10, i en quinta posició i primera veterana, la flixanca Teresa Martin, amb 2:4.35.