IniciHandbolBronze per a Sèrbia dirigida pel tècnic tortosí Toni Gerona als Jocs...

Bronze per a Sèrbia dirigida pel tècnic tortosí Toni Gerona als Jocs del Mediterrani

La selecció masculina d’handbol de Sèrbia, dirigida pel tècnic tortosí Toni Gerona, ha obtingut la medalla de bronze als Jocs Mediterranis d’Orà. En el partit pel tercer lloc, les “àguiles” s’han imposat a la selecció de Macedònia del Nord per 34-29. Macedònia del Nord ha començat millor el partit i a la meitat de la primera part va tenir un avantatge de tres gols (8-5). Ha reaccionat el conjunt serbi per empatar al minut 22 (10:10), i després ha portat la iniciativa, fins a arribar al descans amb 15-13 d’avantatge. L’impuls que ha agafat el conjunt de Toni Gerona s’ha traslladat a la segona part, i a mesura que avançava el partit, l’avantatge anava creixent, amb una máxima renda de 7 gols al minut 50, per acabar dominant el partit amb solvència.

El jugador més efectiu ha estat Vukašin Vorkapić amb sis gols, mentre que Marko Milosavljević i Miloš Grozdanić han marcat cinc gols cadascun.

Toni Gerona ha finalitzat molt satisfet del rendiment dels seus jugadors, “estic molt content d’aquesta victòria, a la segona part, tot i que hem tingut moltes exclusions, pas a pas hem augmentat l’avantatge. Avui ens ha faltat rotació, els nois estaven molt cansats i m’agradaria felicitar a tots els jugadors perquè aquesta medalla de bronze és molt important. Hem disputat partits molt complicats amb rivals forts i aquesta és una gran experiència per a tots els jugadors”.