IniciBàsquetEspanya amb David Barberà supera a la República Dominicana i es classifica...

Espanya amb David Barberà supera a la República Dominicana i es classifica per octaus de final del Mundial U-17

La selecció espanyola amb el tortosí David Barberà del València Bàsquet, es va imposar per 73-55 a la República Dominicana, finalitzant la primera fase disputada al pavelló El Limón d’Alhaurin de la Torre, amb les victòries davant el Japó i el combinat dominicà, i la derrota amb Lituània, i aquesta nit en el mateix escenari, disputarà a les 21:00 hores el partit d’octaus de final amb la selecció del Canadà.

L’equip espanyol dirigit per Javi Zamora, va sortir concentrat, i van imposar la seua bona defensa i contraatac, encara que els dominicans van imposar un alt nivell físic que va provocar diversos errors del conjunt hispà.

Després de marxar 36-23 al descans, van patir al tercer quart, però una gran actuació de Langarita va resoldre el matx. El saragossà va anotar 6 punts consecutius amb què va sentenciar el partit, per sumar un total de 13 punts. Lucas Marí en va anotar 11, destacant a la primera part. Izan Almansa també va superar els dobles dígits en anotar 13 punts. David Barberà va jugar tres minuts i 19 segons, anotant una cistella de dos punts, i agafant un rebot, per a un total de dos de valoració.