IniciFutbol2ª CatalanaCamarero deixa la banqueta del CD Tortosa dolgut i enganyat però acceptant...

Camarero deixa la banqueta del CD Tortosa dolgut i enganyat però acceptant que és la llei del futbol

Les primeres reaccions després de conèixer la destitució sobtada del fins ara tècnic del CD Tortosa, Guillermo Camarero, no s’han fet esperar. El fins ara tècnic del club roig-i-blanc marxa sense rancúnia alguna cap al club “no, no vull marxar criticant a ningú. Són coses que passen al món del futbol, però que a la vegada no entenc tal com estava l’equip a hores d’ara i amb la mirada posada cap a assegurar la promoció d’ascens, que era el primer objectiu que ens havíem marcat“. Camarero ens puntualitzava que “jo estic en contracte, però he renunciat a tota la meva part dels cinc mesos que em deuen. Que es quedin tot el que m’havien de pagar a mi per a reforçar a l’equip per a invertir-ho en la contractació d’altres jugadors que vinguin a sumar al projecte per a apuntalar-lo. No tinc cap problema en reconèixer-ho” assegurava Camarero.

Camarero es mostrava decebut per l’actitud del club “m’ha sorprès aquesta decisió i estic dolgut, molt dolgut pels fets que s’han desencadenat en les últimes hores i més tenint en compte que crec que no estàvem fent mala temporada i estàvem en el camí d’aspirar a ficar-nos entre els tres primers classificats, que era un objectiu primordial per a nosaltres. Sí que hem fet mals partits, però també n’hem fet d’altres de molt bons i crec des del meu punt de vista que no tenen fonaments per prendre aquesta determinació perquè crec que el vestidor estava en mi, els jugadors estaven en mi i estàvem units i teníem molt clar l’objectiu que no era altre que estar entre els tres primers classificats per a jugar la fase d’ascens a primera catalana“. El tècnic sortint del CD Tortosa seguia dient que “la gent estava supermentalitzada de dur a terme aquest objectiu i això es deixava notar tant als entrenaments com als partits i crec que amb reforços haguéssim pogut aconseguir l’objectiu“.

En aquest capítol Guillermo Camarero es mostrava especialment crític amb la gestió que s’havia dut a terme “precisament veia que estaven arribant reforços en les últimes setmanes i m’estava il·lusionant, però ara veig que aquests reforços no eren per a mi sinó que eren per a un altre entrenador que ja estava pactat abans, des de fa suposo que algunes setmanes. Per tant, el fet que ja treballessin en un altre tècnic abans des de ja feia dies i el fet de tindre’m a mi entrenant i dirigint l’equip ho trobo una falta d’ètica total per part de la directiva i no en sembla gens bé sincerament” així de dur es mostrava Camarero.

A la vegada el tècnic tortosí sentenciava que “jo entenc que en l’equip que teníem, i sense tindre en compte tots els condicionants que ens hem anat trobant al llarg de la temporada de lesions de llarga durada com les que ens hem anat trobant i que ens van condicionar sobretot a Bítem on només teníem 9 efectius del primer equip disponibles, hauríem d’estar més ben posicionats a la classificació, jo entenc que no sobretot matisant que he tingut una plantilla curta des de l’inici del campionat i exigir-li rendiment a un equip delmat per les baixes, entenc que no es pot demanar, però és el meu punt de vista del tema. Són dues opinions ben diferents del tema i que la gent tregui conclusions i que valorin si aquesta destitució era correcta o no” concloïa l’exentrenador roig-i-blanc.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

33 + = 42

Últimes notícies