IniciMotorTrialCampredó acull una prova del Campionat de Catalunya de Trial per a...

Campredó acull una prova del Campionat de Catalunya de Trial per a Nens

El Polígon Industrial Catalunya Sud, més concretament al costat de l’empresa Pavistamp, serà escenari aquest diumenge del Trial de Campredó, puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial de Nens, en les categories: Aleví, Aleví+8 Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació, Oberta i Promo. El trial tindrà un total de 6 zones, en un recorregut d’aproximadament 1,5km. Hi haurà trofeus per als 3 primers de cada categoria i medalles per a tots els participants. Les verificacions administratives s’efectuarán de 9:00 a 10:00- Verificacions Administratives començaran a les 9 hores i a les 10 hores, tindrà lloc la sortida.

A la prova hi participaran els pilots del MC Tortosa, Guillermo Llopis i Aleix Alcón. Guillermo a la categoria Aleví +8 elèctriques, i el pilot de Font de Quinto, Aleix Alcón s’ha situat tercer de la general i en possibilitats encara d’obtenir el títol de Campió de Catalunya.

La prova està organitzada pel MC Tortosa i la Federació Catalana de Motociclisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Campredó, Esportcat, Consell Esportiu Baix Ebre, Cemex i Toscà.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies