IniciPoliesportiuHife i MareNostrum participaran en la competició esportiva per a empreses dels...

Hife i MareNostrum participaran en la competició esportiva per a empreses dels Ranking Games 2021

Dos empreses del territori, Hife i MareNostrum, han presentat els seus equips per als Ranking Games 2021, una competició esportiva entre empreses que es disputarà a la Pobla de Mafumet del 15 i el 17 d’octubre. L’acte dut a terme a a l’ajuntament del municipi, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Joan Sardà i del director de l’esdeveniment, Mario Rigau.

En la presentació, la responsable de Recursos Humans de Hife, Romina Bertomeu, i Carlos Jiménez, del departament de Trànsit, van destacar l’aposta que fa la seua empresa per aquest tipus de competicions esportives que potencien valors com “el treball en equip, la comunicació”. “És una manera de veure que tots els resultats requereixen un sacrifici”, va explicar Bertomeu.

Per part de MareNostrum, el seu CEO, Albert Viñas, va posar en relleu els reforços que aporten els Ranking Games per a la seva plantilla: “L’esport atorga una sèrie de valors molts positius com la companyonia, treball en equip, hàbits saludables, etc”.

Els Ranking Games són un esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la mateixa marca.

L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professionalment i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en l’esdeveniment.

En els Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies