IniciPoliesportiuJudoCap de setmana amb competició en dos fronts per al Centre de...

Cap de setmana amb competició en dos fronts per al Centre de Tecnificació de Judo Priorat-Terres de l’Ebre

Intens cap de setmana per al Centre de Tecnificació de Judo Priorat-Terres de l’Ebre amb representació al Torneig Internacional Copa del Govern d’Andorra i la Fase Sector Nord junior.

En la competició internacional d’Andorra disputada el passat dissabte als tatamis dels Serradells, van participar un centenar de judokes d’Andorra, Espanya, França i Bèlgica, amb medalla d’or de Lur Sedó, -48 quilos, imposant-se en els dos combats disputats. Julio Fernández, -73 quilos, perdent els seus dos combats molt disputats

El diumenge es va celebrar la Fase Sector Nord-Est a Badia del Vallès, que és la primera part del campionat d’Espanya. Van participar Natàlia Penas -52kg, Lyubomyr Grygoriv -66kg i Andreu Perez -100kg.

Natàlia Penas va guanyar el primer combat per Ippon, perden el segon combat molt igualat lluitant pel bronze on va perdre el combat.

Lyubomyr va entrar a quarts amb derrota, però realitzant un molt bon combat i el segon combat contra un representant valencià on també perd quedant fora de la competició. Andreu Pérez va perdre el primer combat on es lesiona i es va de retirar de la competició. e