IniciFutbolFutbol internacionalVÍDEO · El tortosí Carlos Alós, nou seleccionador de Ruanda

VÍDEO · El tortosí Carlos Alós, nou seleccionador de Ruanda

El tortosí Carlos Alós s’ha convertit en el nou seleccionador absolut del combinat de Ruanda per la propera temporada, més un any opcional més.

Des del passat mes de novembre es van iniciar les negociacions i tot i haver-se demorat la decisió final, finalment ha cristalitzat “es va anar retrassant la decisió, però nosaltres teníem clara la nostra postura i donant totalment prioritat a n’estre projecte, per això vaig estar els darres tres o quatre mesos centrat en esta opció i descartant altres opcions que m’havien sorgit i jo vaig prioritzar aquesta opció perquè tenia moltes ganes de ser seleccionador nacional”. Alós, havia estat mirant el projecte de convertir-se en seleccionador nacional que li havien oferit perquè “els objectius són ambiciosos, entre ells els d’intentar classificar-nos per a la propera Copa d’Àfrica del proper 2023 i per al pròxim Mundial, estos són els objectius a curt termini. El fet de lluitar per la classificació per la Copa d’Àfrica, si ho aconseguim, al mateix temps ens ha de donar un plus per disputar-la i intentar arribar el més llluny possible. Al mateix temps està la Conference League, que són els tres tornejos més importants que ens marquem” destacava Alós en declaracions a Ebresports.

El seleccionador de 46 anys d’edat es mostrava “molt content per aquesta oportunitat perquè penso que com a entrenador, poder ser seleccionador és el màxim a nivell mundial que es pot arribar i estic molt orgullós d’haver pres aquesta determinació i ara en molta responsabilitat a intentar liderar aquest projecte, a preparar l’staff per a vindre aquí a treballar i liderar aquesta opció que s’ens presenta” sentenciava el tècnic tortosí que agraïa públicament “l’agraïment al president de la federació ruandesa per la confiança i a la meua familia per seguir-me sempre a tots els projectes arreu del món” afegia l’entrenador tortosí.

Carlos Alós compta amb una dilatada experiència internacional després d’haver dirigit a equips com el Pogon (Polonia), Federació de Kazajistan, Kairat (Kazajistan), Far Rabat (Marroc), Qatar SC i Enosis (Chipre).

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies