IniciConsells esportiusJesús serà l'escenari del recuperat campionat escolar de bitlles del Baix Ebre

Jesús serà l’escenari del recuperat campionat escolar de bitlles del Baix Ebre

El recentment estrenat camp de bitlles de Jesús, al costat del pavelló poliesportiu, serà l’escenari dissabte 2 d’abril del campionat comarcal de bitlles dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre.

Després d’uns quants anys sense celebrar-se torna una activitat habitual en l’àmbit de l’esport escolar, amb la particularitat que es tracta de la pràctica d’un esport tradicional molt arrelat a la tradició catalana. Es juga pel sistema individual, femení i masculí i també es pot fer en el format d’equips per parelles de 2 components masculins, femenins o mixtes. El sistema de puntuació va vinculat a 9 tirades dividides en 3 rondes de 3 tirades consecutives. A cada tirada, es llançaran entre 1 i 3 bitllots per poder establir la puntuació de la tirada corresponent. En cas de disposar de 4 bitllots, es triaran 3 d’entre els 4 per a cada tirada.

La jornada de dissabte, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre i amb el suport tècnic del Club de Birles Catalònia, està emmarcada dins de la VII Setmana de l’Activitat Física i la Salut que del 28 de març al 3 d’abril està fent a l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús, començarà a les 9.30 hores del matí i comptarà amb la participació  d’esportistes representants de l’AMPA Escola Xerta, del Club de Birles Perelló, de l’Associació Esportiva BItlles Garballo de l’Aldea i de l’Institut-Escola Daniel Mangrané de Jesús.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies