IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa supera al líder i dóna un pas important en...

El Cantaires Tortosa supera al líder i dóna un pas important en les aspiracions d’ascens

El Davima Cantaires CB Tortosa, va superar l’obstacle de la visita del líder, i com ja havia fet a la primera volta, es va imposar al Confran 95 CB Cambrils, en aquesta ocasió per 83 74.

El partit va tenir moltes alternances, amb un primer quart on els tortosins van dominar per tan sols dos punts, amb els dos equips encertats en el llançament exterior (4 triples locals i 3 visitants). A la segona part es va imposar la bona defensa tortosina, permeten només 9 punts al seu oponent, que li van permetre arribar al descans amb una renda d’11 punts.

A la segona part no es va mantenir la mateixa dinàmica, i els visitants van trobar la formula per superar la defensa tortosina, aconseguint un parcial favorable de 10 punts, situant-se a tan sols un punt (57-56). A la segona part va reaccionar l’equip tortosí a partir del 6, amb avantatge visitant (63-65), imposant-se amb un parcial 9-0, per incrementar posteriorment la renda fins a obtenir la victòria i mantenir la renda en el tram final.

Davima Cantaires CB Tortosa: Mascarell (15), Roger Pedret (18), Bel (9), Paris (8), Gerard Rodríguez, cinc inicial, Arnau Pedret (4), Luna (10), Faiges (6), Viader (11), Salvadó (2), Ganfornina. 23 faltes personals, sense eliminats. 9 triples (Roger Pedret, 5; Paris, Bel, Luna i Viader).
Parcials: (22-20), (18-9), (17-27), (26-18).

El Rapitenc Bear Química continua sense reaccionar, perdent a la seua pista per 70-78, amb El Carme Bàsquet, i mantenint-se a la cua de la classificació.

Tot i reaccionar després del descans, els rapitencs sempre van anar a remolc del rival, que dominava per cinc punts al final del primer quart. En el segon els visitants van començar encertats en el llançament amb tres triples anotats, arribant al descans amb una renda d’11 punts.

Els rapitencs van reduir diferències a la segona part amb un parcial 14-2, situant-se per davant al marcador (45-42). Després el joc va entrar en una fase de més igualtat amb tot per decidir al final del tercer quart (50-51). A l’últim quart amb dos triples consecutius, els visitants es van posar 9 punts per davant (54-63), avantatge que van saber gestionar per emportar-se la victòria per 70-78.

C Rapitenc Bear Química: Morales (4), Ferran Román (15), Joan Román (10), Albiol (4), Ferrando (18), cinc inicial, Costes, Gasparin (4), Espelta, Sancho (15).26 faltes personals, eliminats Joan Román i Sancho (40′). 4 triples (Ferrando; Joan Román, 2; Sancho).
Parcials: (11-16), (16-23), (23-12), (20-27).

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després de la vint-i-unena jornada, clicant la imatge adjunta:

Bon inici del CB Amposta

El CB Amposta Pneumàtics Armando Pueyo, va començar la fase d’ascens a Tercera Catalana, amb la victòria a domicili, davant el Torredembarra BC, per un ajustat 72-74, amb Pau Pastor com a màxim anotador amb 26 punts. En l’altre partit el CB Bellvei va superar per 69-58 al CB Constantí Green, el pròxim rival del conjunt ampostí, en partit que es disputarà al pavelló municipal d’Amposta el diumenge a les 17:00 hores.

En el grup 2, per decidir de la quinta a la dotzena posició victòria per 76-74 de l’AES Stockplus La Sénia davant el Bàsquet Arboç, i derrota del CB Móra d’Ebre amb el CB Vila-seca Groc, 68-90 i de l’Ametlla de Mar, 62-79 a la pista de Bàsquet Teresianes.