IniciPoliesportiuJudoCap de setmana intens per al Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l'Ebre

Cap de setmana intens per al Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre

En l’edició número 1.059 d’aquest divendres del Setmanari l’Ebre destaquem que han tingut un cap de setmana amb molta activitat per al Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, amb dos competicions.

A la Copa Catalunya Cadet del Vendrell, primera prova puntuable per al campionat d’Espanya 2023, van destacar les tres medalles de bronze d’Andreu Pérez, en -90 quilos; Ainoha Martí, en +70; i Clàudia Martí, en -48. També van participar en la competició Roger Puertas, Daouda Samb Ndiaye, Zakariya Mouydda, Clàudia Martí i Marina Barberà. La segona activitat amb presència del club ebrenc va ser el Trofeu Intercanvi Judo-K disputat als Pallaresos.

En la categoria aleví, Aleksei Friaev va finalitzar en primera posició, en la categoria -32 quilos, i Aitor Gliga, tercer en -42; i en la competició benjamí, Júlia Altés va ser primera en -30 quilos; Patricia Ostaszewska va guanyar en -36; i Joel Adame, en -28; en -34, segona posició d’Àlex Sorribes i tercera de Jàkob Holvik. També van participar en la competició Vera Correira, Alexander Morrison i Gabriel Muresan.