IniciPoliesportiuNatacióPodis per a Anna Aida Martí i Cinta Altadill al Gran Premi...

Podis per a Anna Aida Martí i Cinta Altadill al Gran Premi de Natació Master A. Marrugat

Les nedadores tortosines Anna Aida Martí i Cinta Altadill, han estat entre les mes destacades del XVI Gran Premi de Natació Master Antoni Marrugat disputant a Sant Feliu de Llobregat, amb 307 participants pertanyents a 41 clubs, en el que es van batre dos rècords d’Espanya, 7 de Catalunya, 7 del Campionat I 1 del Circuit en piscine de 25 metres.

Anna Aida Martí (CD Jerez Natación Master), es va imposar en els 100 metres papallona, en la prova open, I primer de la categoria de més de 25 anys, amb un registre d’1:09.17. També es va penjar la medalla d’or ne la prova open i de la categoria dels 100 esquena, amb 1:12.77.

Va completer la seua excel.lent actuació amb dos medalles d’or, en el relleu 4×50 estils +120 del CD Jerez Natación Màster, amb Alba Roldàn, Andrea Hernández I Carme Salgueiro, 2:21.69, i el 4×50 lliures, 2:05.58, amb Zuleica Aguayo, Andrea Hernández i Carme Salguero, finalitzant amb el millor  registre de l’equip amb 28.79. En el mixte 4×50 lliures, va ocupar el tercer lloc amb un temps de 1:55.40, amb Albert Gros, Andrea Hernández i Toni Martínez Barraso.

Cinta Altadill (CE Mediterrani), va pujar al podi en els proves de l’estil lliure, amb segon lloc open i de més de 25 anys dels 200, amb 2:23.05. En els  50 metres, va ser tercera open i segona de la categoria, amb 29.82, i tercera open i segona de la categoria en els 100 metres, 1:04.52.

Va afegir la medalla d’or i record del campìonat en el mixte 4×50 lliures de +120, 1:531.27, amb Assad Naber, Aida Bertran i Bruno Andrés Santin.