IniciFutbolFutbol femeníCF la Plana i UE Rapitenca s'estrenen a la 2a Catalana de...

CF la Plana i UE Rapitenca s’estrenen a la 2a Catalana de futbol femení en el duel de rivalitat ebrenca

El calendari de la Segona Catalana femenina de futbol-11, ha estat capritxos, i en el primer partit corresponent al grup 1, ha determinat l’enfrontament al municipal de la Plana de Santa Bàrbara, entre el CF La Plana i la UE Rapitenca, els dos únics equips ebrencs de la categoria, que aquesta temporada agafen el relleu del CFF Tortosa Ebre, que finalment ha deixat de competir a la categoria per la manca d’efectius.

Els dos equips les últimes temporades han estat en la competició de futbol-7, i en aquesta han fet el salt al futbol-11. El partit es disputa aquest dissabte i començarà a les 19:00 hores amb arbitratge a càrrec de Marc Machí Aragonés de les Terres de l’Ebre. En els dos equips s’han produït algunes incorporacions del CFF Tortosa-Ebre, per al debut en la categoria.

Per al debut a la categoria el CF La Plana dirigit per Xavier Cardona i Agustí Martí, ha inscrit a 17 jugadores: Laura Matamoros, Alicia Curto, Andrea Simón, Cristina Fernández, Mar Moreno, Tània López, Elisabeth Vidal, Paula Marqués, Raquel Santamaria, Estefany Naomi Pérez, Marta Alegre, Laura Mendieta, Eva Diogene, Patricia Fontané, Lara Marín, Leire Ferraz i Joana Cid.

Pel que fa a la Rapitenca, el tècnic és Víctor Borja, que ha arribat procedent del CFF Tortosa-Ebre i tindrà com a col·laboradora a Noèlia Ontañon, molts anys vinculada al futbol femení. La plantilla està configurada per les porteres Cristina Navarro i Jennifer Garcia, les defenses, Alba de Mira, Karen Valldepérez, Alba Fischer, Naiara Queral, Ainhoa Hernández, Paula Adell i Laura Balsebre, les migcampistes Núria Callarisa, Silvia Maicas, Núria Falcó, Verònica Folguerola, Sara Ber, Juliane Vaquer, i les davanteres Anna Escribano, Judit Forné, Naiara Sorribes i Gemma Comes.

Continuen de la passada temporada procedents del futbol-7 rapitenc, Núria Callarisa, Verònica Folguerola, Alba de Mira, Gemma Comes, Alba Fischer, Karen Valldepérez, Anna Escribano, Judit Forné, Paula Adell, Ainhoa Hernández . S’han incorporat Jennifer Garcia (La Plana), Naiara Queral, Sara Ber, Julene Vaquer, Nuria Falcó (Tortosa-Ebre), Laura Balsebre (Gandesa), Silvia Maicas (Reus), Cristina Navarro (Riudoms), Naiara Sorribes (Jesús i Maria).

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies