IniciCiclismeBTTArantxa Salvadó es proclama campiona de la Scott Marathon BTT by Continental

Arantxa Salvadó es proclama campiona de la Scott Marathon BTT by Continental

L’última prova prevista al calendari de Fonollosa el 10 d’octubre, s’ha cancel·lat i els organitzadors de la Scott Marathon BBT by Continental, han donat per finalitzat el circuit ciclista després de disputar-se la prova de Girona Sea Otter Europe. Des de l’organització han lamentat hagut de prendre aquesta decisió i les conseqüències ocasionades. i que han estat treballant i lluitant fins a l’últim moment per celebrar l’esdeveniment. Han confirmat que totes les persones inscrites rebran un correu electrònic per rebre la devolució íntegra de l’import de la prova.

Al ser l’última prova, els campions de la General de la Scott Marathon BTT by Continental 2021 són l’Ever Alejandro Gómez (RR Bikers) i l’Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team), que van sortir com a líders de Girona- Sea Otter Europe, s’han proclamat campions de la Scott Marathon BBT by Continental 2021. En el cas d’Arantxa Salvadó amb molta autoritat sumant un total de 755 punts. A continuació s’ha classificat Marta Torà (Kenda Biciocasión Barceló), 478; Sonia Quiroga (RR Bikers Club), 448; Rebecca Leaper (Megabici) 411 i Silvia Roura (BMC (Tbelles by Kalas). 303, entre les mes destacades.

La ciclista camarlenca va ocupar la tercera posició en la primera prova de Sant Joan de Mediona, i es va imposar en les tres següents de Cambrils, Vall de Boi i Girona.

Amb aquest títol Arantxa Salvadó culmina una excel·lent temporada, després d’haver aconseguit també el títol el passat mes de setembre de la Copa d’Espanya de Marató BTT.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies