IniciPoliesportiuForçaLa segona prova de la Liga Nacional de Fuerza es disputarà el...

La segona prova de la Liga Nacional de Fuerza es disputarà el 6 de novembre a Deltebre

Els organitzadors de la Liga Nacional de Fuerza han designat a Deltebre com a escenari  de la segona prova del circuit. La competició es disputarà per primera vegada a les Terres de l’Ebre, i el lloc escollit ha estat el Centre Esportiu, on tindran lloc les proves incloses el pròxim 6 de novembre.

Serà una bona oportunitat de veure en acció i en directe a l’strongman Joan Ferrer, que reconeix estar molt il·lusionat en disputar aquesta prova “la veritat és que estic molt satisfet de poder competir a les Terres de l’Ebre i sobretot a Deltebre”. Lògicament afrontarà la prova encara amb més motivació “és molta responsabilitat però com sempre ho estic preparant de la millor manera”.

Joan Ferrer és l’actual campió de la Liga Nacional de Fuerza, després d’haver-se imposat en la passada edició. En la del 2021 ocupa el segon lloc, una vegada disputat el torneig de Boñar, en el que es va dominar el gallec Roberto Rodríguez, guanyador en tres de les cinc proves, però només amb quatre punts de diferència sobre l’actual campió d’Espanya, el deltebrenc Joan Ferrer.

La classificació general és troba encapçalada per Roberto Rodríguez amb un total de 56 punts, per davant del deltebrenc amb 52. El madrileny Pedro Cordón és tercer amb 42, i a continuació segueixen Miguel Angel Caldentey amb 33; Arnau Sala, 30; Daniel Aroca, 23; José Vicente Barcelona, 20, i Alberto G. Arteche, 19.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies