IniciFutbolCinc àrbitres aconseguixen ascendir de categoria

Cinc àrbitres aconseguixen ascendir de categoria

Fins a cinc àrbitres han aconseguit l’objectiu d’ascendir de categoria una vegada finalitzada la temporada 2017/2018 i publicades les diferents qualificacions dels col·legiats basades en els diferents examens tècnics, físics i teòrics. Amb les puntuacions obtingudes, Dídac Rodríguez s’ha convertit en nou col·legiat de Segona Catalana per a la pròxima temporada, una categoria que perden Èric Aleixandri i Karim Mansouri.

Destaca també els ascensos de Dídac Crespo Pérez i Albert Cubells Roigé com a nous àrbitres assistents de Primera Catalana, mentre que Arnau Accensi i Pablo Valero, dos àrbitres amb projecció a la delegació de les Terres de l’Ebre, dirigiran partits de Tercera Catalana la pròxima temporada.

A banda dels diferents ascensos i descensos ja oficials, el Comitè d’Àrbitres de la FCF a les Terres de l’Ebre ha anunciat que Sorin Ivascu i Lluís Pablo Querol, este últim amb una destacada i llarga trajectòria vinculada a l’arbitratge, han deixat l’activitat una vegada acabada la temporada 2017/2018. Una altra de les notícies destacades ha estat la permanència de Pau Serrat a la Tercera Divisió.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 12

Últimes notícies