IniciPoliesportiuAtletismeCinc medalles dels atletes ebrencs al Campionat de Catalunya d'atletisme sub-18

Cinc medalles dels atletes ebrencs al Campionat de Catalunya d’atletisme sub-18

La pista coberta de Sabadell, una nova edició del Campionat de Catalunya d’atletisme sub 18, amb un botí de cinc medalles per als representants ebrencs, amb dos medalles d’or i dos de bronzer per a la UA Montsià, i una medalla d’or per al CA Ascó.

En la prova de salt de perxa la UA Montsià va situar dos atletes al podi, amb la medalla d’or d’Adrià Ripollés amb 4,70 i el bronze d’Aritz Fernández, 3,90, ocupant Iker Paul Bravo la dècima posició, 3,50. Roger Conde es va penjar la medalla d’or als 400 metres, baixant dels 50 segons amb 49.19 (MMP). Maria Reverté també va aconseguir el bronze en salt de llargada amb 5,36.

Dídac Pallarès, va ser onzè en llançament de pes amb 9.42. Alejandro Garcia Maigí va participar en els 60 metres. tanques, 10.01i Martina Tolda en els 60 llisos, 8.50 Mario Stefanov, que ja partia com un dels favorits, es va emportar la medalla d’or en la prova dels 60 metres tanques amb un registre de 8.18, imposant-se amb autoritat. La seua companya d’equip Mareta Llebaria va ser sexta en els 60 metres amb 8.10.

La majoria dels representants del Club Atletisme Terres de l’Ebre, van millorar la seua marca, oferint un bon rendiment. Va destacar Biel Calvet, quint en 60 metres, 7.12 (MMP), i octau en els 200, 23.77 (MMP). Hugo Colomé, quart en llargada, 7,50 (MMP) i Adrià Llop 7.58 en els 60 metres (MMP). En 200 llisos, Júlia Ferrando octava amb 26.86 (MMP) i Joan Martínez 23.77,prop de superar la seua marca. En els 400 llisos, Dan Galiana va fer 54.51 (MMP). Júlia Ferrando va ser sèptima en llargada amb 5.21 (MMP) i Gabriela Ruiz sexta amb 5.25.

En la prova dels 1.500 metres, Marta Mas (AA Xafatolls Ponent EIE), va ser novena en la final dels 1.500 metres amb 5:23.95.

Els pròxims dies 11 i 12 de març se celebrarà a Salamanca el Campionat d’Espanya amb alguns atletes ebrencs classificats.