IniciBàsquetEl CB Amposta amb moltes baixes pateix una autèntica davallada a Constantí

El CB Amposta amb moltes baixes pateix una autèntica davallada a Constantí

Partit sense gaire història, patint el conjunt una autèntica davallada davant el CB Constantí Green. Els ampostins van viatjar només amb la possibilitat de complir amb l’expedient, amb moltes baixes i comptant amb sis jugadors.

El seu rival va sortir a sentenciar per la via ràpida, i el primer quart va ser un festival anotador del CB Constantí Green, amb un total de 39 punts anotats, amb gran encert en atac, amb cinc triples 4 d’un Ortega imparable), davant un conjunt ampostí que no podia arriscar en defensa. En el segon quart va baixar la intensitat local, però les diferències es van incrementar, amb un marcador significatiu al descans de 56-23. El tercer temps va tornar a ser de molta anotació, i en el quart els locals van superar el centenar de punts, per endossar una contundent derrota al seu rival.

La pròxima jornada el CB Amposta rebrà al seu pavelló el dissabte a les 18:15 hores al Reus Deportiu, equip situat a la zona baixa de la classificació.

CB CONSTANTÍ GREEN, 103 (56)
CB AMPOSTA, 48 (23)

CB Constantí Green: Yago (12), Sabaté (7), Ortega (30), Calvo (4), Martín (6) -cinc inicial- Vaqué (10), Maceira (16), Salvador (8), Carlos Sánchez, Santiago (2), Sergio Rodríguez (8).19 faltes personals, eliminat Carlos Sánchez (35′). Deu triples. 9/12 tirs lliures.

CB Amposta: Dasi (12), Hamza (6), Castan (5) Abella (4), Leyenda (16) -cinc inicial- Gisbert (5). 12 faltes personals. Quatre triples. 6/18 tirs lliures.

Àrbitres: Rubén Ezequiel Bascetta i Julian Lava Doñate.

Parcials: 39-12; 17-11; 28-16; 19-9.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la setzena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta:

El partit es torç des de l’inici

El Bàsquet Arboç es va emportar la victòria del pavelló ampostí, en un partit on sempre van anar per davant al marcador. Les visitants van començar amb un parcial 0-6, per tancar el primer quart amb una bona renda de 9 punts. Van reaccionar les ampostines en el segon, i amb tres cistelles consecutives en l’últim minut, van marxar al descans encara amb moltes opcions de remuntar, i una renda desfavorable de només 4 punts (23-27).

El tercer quart no va tenir un clar dominador i les visitants amb un triple de Mònica Rovira, finalitzaven amb una avantatge de sis punts. Les sensacions per a l’equip ampostí no van ser gaire positives en l’últim quart, amb col·lapse en atac i tan sols tres cistelles anotades amb tres tirs lliures, que van permetre al conjunt visitant assegurar-se el triomf.

El pròxim diumenge l’equip ampostí jugarà a les 12:30 hores, a la pista del Morell B, quint classificat.

CB AMPOSTA, 46 (23)
BÀSQUET L’ARBOÇ, 58 (27)

CB Amposta:Maria Camila Salazar, Andrea Pujol (19), Juliette Marsaudon (2), Aina Bustos (9), Paula Casajust (9), cinc inicial, Paula Bosch, Olga Sánchez, Adedjoumon Maëlis (7). 17 faltes personals, eliminada, Adedjoumon Maëlis (35′). Un triple. 9/15 tirs lliures.

Bàsquet l’Arboç: Carla Gargallo (13), Laia Rovira (3), Maria Fernández (10), Marian Gómez (4), Danae González (4), cinic inicial, Mar Vallverdú (3), Mònica Rovira (7), Eva Casañas (3), Tània Bueno, Berta Gómez (11). 17 faltes personals. Quatre triples. 6/11 tirs lliures.

Àrbitre: Marc Caparrós Fornós.

Parcials: 8-17; 15-10; 14-16; 9-15.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la dissetena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: