IniciPoliesportiuEsgrimaLa SE Amposta no pot superar l'obstacle del CSKA Kiev a la...

La SE Amposta no pot superar l’obstacle del CSKA Kiev a la Copa del Món de clubs

El CSKA Kiev va acabar amb la bona trajectòria de la Sala d’Esgrima Amposta, en la Copa del Món de clubs, que s’ha disputat a la ciutat alemanya Heidenheim.

L’equip ampostí format per Eugeni Gavaldà, Àngel Fabregat i Gerard Gonell, van perdre davant el conjunt ucraïnès per 45-24, que sempre va portar la iniciativa al marcador amb Levgen Mkiienko, Yan Sych i Nikita Koshman.

La SE Amposta va finalitzar en dècima posició, i abans en la seua pole, va derrotar al Clube Atlàntico d’Esgrima Cascais de Portugal per 45-30, al Njard Fetking Oslo de Noruega, 45 38, perdent amb els italians del Fiamme Oro Roma, 29-45, per ocupar el segon lloc.

Després l’equip italià es va penjar la medalla de bronze, pujant al més alt del podi els components de l’Scaramouche Arnhem dels Països Baixos, que van superar en la final a l’equip francès del Saint Gratien.